klanten

Pensioenfonds van de Metalektro, PME
“Toen ik als bestuurder bij PME kwam was Mechteld, interim, werkzaam op het bestuursbureau van PME als pensioenjurist. Zij hield zich -naast reguliere juridische vraagstukken- voornamelijk bezig met het opstellen van fondsdocumenten, ondersteuning van het verantwoordingsorgaan en diverse wettelijke projecten zoals de implementatie van nieuwe privacywetgeving. Met Mechteld in huis heb je geen “standaard-jurist” maar iemand die naast enorme deskundigheid ook heel goed luistert en met echt iedereen goed kan samenwerken. Ze maakte al snel onderdeel uit van het team. Mechteld is een inhoudelijk uitstekende jurist en een jurist die zich praktisch opstelt en denkt in oplossingen. Heel fijn. Kortom, Mechteld is iemand die je er graag bij wilt hebben en die je mist als ze er niet is!”
Roos Vermeij, uitvoerend bestuurder PME

Pensioenfonds Stork
“Toen duidelijk werd dat Pensioenfonds Stork het traject in ging waarbij gedegen onderzocht moest worden hoe de toekomst voor dit fonds eruit zou zien hebben, wij contact gelegd met PUIK Pensioenadvies. Jacqueline was daarbij ons aanspreekpunt en heeft ons fonds bij alle pensioen-juridische en civielrechtelijke vraagstukken op uitstekende wijze ondersteund. De voornaamste taken die zij heeft uitgevoerd waren de begeleiding van juridische procedures, overleg met de advocaten en advisering aan directie en bestuur. Wij hebben Jacqueline leren kennen als een zeer ervaren en breed georiënteerde pensioenjurist waar je als organisatie zeer op kunt vertrouwen.”
Eric Uijen, directeur Pensioenfonds Stork

SPF Beheer bv
“We hadden snel een pensioenjurist nodig die de ontstane vacature tijdelijk kon opvullen en toen hebben wij ons gericht tot PUIK Pensioenadvies. Snel en flexibel konden zij ons ondersteunen waarbij er een goede kwalitatieve invulling werd gegeven aan pensioenadvies voor onze klanten. Betrouwbaar en degelijk waarbij Mechteld op een begrijpelijke manier complexe juridische vraagstukken terug kan brengen tot de essentie.”
Saskia Slijboom, directeur Financiën & Risicomanagement SPF Beheer bv